Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


Ongelooflijk hoge affiliate commissies in deze sector

Ongelooflijk hoge affiliate commissies in deze sector

Eerder schreef ik al in mijn artikel Starten met Affiliate Marketing dat je best veel geld kan verdienen met affiliate marketing.

Kleine gebruiksgoederen zijn relatief gemakkelijk aan de man te brengen maar je hebt er dikwijls ook een vrij kleine commissie op. Grote, dure spullen zijn moeilijker te verkopen maar je krijgt er wel veel meer commissie op.

In beide gevallen komt het er op neer van zoveel mogelijk promotie voor je artikels te maken zodat je veel bezoekers en dus veel potenti√ęle kopers trekt.

Voor dagdagelijkse producten, of ze nu goedkoop of duur zijn, is het relatief eenvoudig om promotie te maken. Je gebruikt Google Adwords, Facebook Ads of je deelt je artikel via gewoon via social media.

Voor de sector die ik in dit artikel wil bespreken ligt dit iets moeilijker. Via Google Adwords en Facebook is het bijna niet mogelijk om te adverteren omdat het niet in lijn ligt met hun voorwaarden.

Hieronder geef ik je iets meer info. (Nee, het gaat niet over sex ūüėČ )

Superhoge affiliate commissies in deze sector

De sector waarover ik het heb is de online gok-sector. Grote gok bedrijven hebben dezelfde problemen als kleine bloggers als het op reclame aankomt dus ze betalen heel graag hoge commissies als jij voor hen klanten aanbrengt.

Hierboven zei ik al dat je op Facebook niet kan adverteren voor goksites maar dat is niet helemaal waar. Ik las ergens dat Facebook uitzonderingen op hun regel toestaat als je het regelt via een Facebook account manager.¬†Om te beginnen kan je niet zomaar even bellen naar een account manager, nee zij contacteren jou ‘als je in aanmerking komt voor een accountmanager‘.

Op verschillende forums lees ik dat je bedragen tussen de 10.000 en 30.000 dollar per maand moet spenderen aan Facebook advertenties vooraleer je in aanmerking komt. Big business dus!

Als blogger zal je dus creatief moeten zijn als je in deze sector actief wil zijn. Waarom zou je dan moeite doen om hierover te willen schrijven? Heel simpel: Dit is zowat de enige sector waar ze je commissies geven van 20, 30, 45 en zelfs 90 euro per nieuwe klant.

Doe je zelf al eens graag een gokje online? Doe me een plezier en schrijf je in op één van onderstaande sites! Beide banners brengen goed op voor mij en wie weet speel jij wel de jackpot vandaag! De kans om te winnen is tientallen keren groter dan bij de Lotto.

Alle grote affiliate netwerken bieden gok programma’s aan dus kies er zelf maar √©√©n uit als je ook wil beginnen promoten.

Ben je zelf reeds langer actief in deze sector? Ik ben erg ge√Įnteresseerd in hoe jij het doet! Als je wil mag je altijd een paar tips met ons delen in de commentaren.

 

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: