Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


BTCdirect review – is het veilig?

BTCdirect review – is het veilig?

Als u op zoek bent naar het antwoord op de vraag of BTCdirect veilig is dan kan ik u snel verder helpen: Ja hoor! Ik koop zelf ook Bitcoin daar en geloof me, moest ik er niet van overtuigd zijn dat het veilig was dan zou ik dat niet doen.

Wil u een iets uitgebreidere review over BTCdirect dan moet u even verder lezen. Ik geef jullie hieronder een overzicht van de belangrijkste kenmerken en waarom ik graag werk met deze site.

BTCdirect review

Om te beginnen met mijn review moet ik misschien eerst even vertellen dat dit een Bitcoin broker is en geen exchange platform. Je kan hier enkel Bitcoin, Litecoin en Ethereum kopen en verkopen. Je hebt ook een exchange platform nodig om te kunnen handelen in andere munten. Hiervoor raad ik Binance aan.

Aanmelden bij BTCdirect

Om te beginnen moet je je aanmelden en dat doe je via deze link.

De aanmeld procedure is op deze website echt wel goed en snel uitgewerkt. Zoals bij alle gelijkaardige sites moet je je na de aanmelding ook nog laten verifiëren en dat doe je door een foto van de voor- en achterkant van je paspoort door te sturen. Je kan deze uploaden via de site of doormailen naar de klantendienst. Ik heb zelf een mail moeten sturen omdat de documenten die ik geupload had niet voldeden. Op veel websites ben je dan vertrokken voor een paar dagen (of weken) maar hier kreeg ik dezelfde dag nog een mail van de klantendienst dat alles in orde was.

Eens aangemeld en geverifieerd kan je in principe beginnen met kopen en verkopen.

Kopen en verkopen en limieten

Het kopen en verkopen werkt met limieten. Ik heb een foto van de limieten hieronder gezet en je zal zien dat dit voor de meeste mensen meer dan voldoende zal zijn:

Ikzelf heb de hero status momenteel en dat wil zeggen dat ik per dag (!) tot 2500 euro kan kopen en tot 10000 euro kan verkopen… Meer dan voldoende want zoveel ga ik allicht nooit spenderen.

Wil je zelf toch meer investeren? Dat kan maar dan moet je wel een iets uitgebreider verificatie process doorlopen.

Betrouwbaarheid en ondersteuning

Ik heb het in het begin al aangehaald maar ik wil het graag nog eens zeggen: de ondersteuning is hier echt goed en snel.

Als je een mail stuurt met een vraag krijg je quasi onmiddellijk een mail terug met de bevestiging dat ze je vraag ontvangen hebben. Tot nu toe heb ik ook altijd snel een effectief antwoord op mijn vragen gekregen.

Alleen al dit gegeven zorgt er voor dat ik deze website toch meer vertrouw dan sommige andere.

 

BTCdirect is een Nederlands bedrijf dus voor Nederlanders en Belgen verloopt de communicatie dus heel vlot. Daarnaast weet je ook dat een bedrijf uit Nederland qua regels en wetgeving toch nét iets meer gecontroleerd zal werken dan één of andere schimmige site uit Azië of Zuid-Amerika.

Wil je nog meer te weten komen vooraleer je beslist van je aan te melden? Bekijk dan even het Youtube kanaal van BTCdirect.

 

Heb je nog extra vragen? Zet ze gerust in de commentaren! Ik doe mijn best om op alle vragen een antwoord te geven.

Goede (of slechte) ervaringen met BTCdirect lees ik uiteraard ook graag.

 

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

Geef een reactie

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

%d bloggers liken dit: