Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


Reddcoin – zelf munten genereren en verdienen

Reddcoin – zelf munten genereren en verdienen

Iedereen kent allicht Bitcoins en het succes dat ze hebben. Mensen die een paar jaar geleden Bitcoins hebben gekocht voor een spotprijs hebben nu duizenden euro’s (of meer) verdiend. De Bitcoin staat nu op meer dan 2000 euro genoteerd dus voor de kleine belegger is dit waarschijnlijk niet interessant. Gelukkig zijn er ondertussen tientallen andere digitale munten die nog wel interessant zijn. Reddcoin is er daar ééntje van en volgens mij heeft die nog veel potentieel.

Waarom Reddcoin kopen?

Ik zie drie redenen waarom een Reddcoin nog interessant kan zijn:

  1. De Reddcoin staat momenteel nog heel laag genoteerd. Voor 100 euro heb je tussen de 80.000 en 90.000 coins op dit moment. Vanaf er meer vraag komt naar Reddcoins is een stijging niet ondenkbaar en als je met zo’n aantallen werkt kan je aardig wat verdienen.
  2. Op de site van Reddcoin kan je een portemonnee (wallet) downloaden waarmee je je munten lokaal kan bewaren. Terwijl je pc online is kan je zelf ook meewerken aan het programma (minten) en daardoor verdien je op termijn ook coins. Bij elke transactie die je verwerkt maak je kans op extra munten. Pas op, het duurt een tweetal weken, afhankelijk van hoeveel coins je hebt, vooraleer je echt gaat verdienen. Het principe is dat hoe meer coins je hebt, hoe meer kans je maakt op extra munten. Ik heb ergens een formule gezien dat je een opbrengst (interest) van ongeveer 5% kan halen op die manier. Ik weet niet of de formule helemaal klopt maar als het zo is dan vermeerder je op die manier je inzet al en uiteraard is het hopen dat de koers zwaar stijgt.
  3. Reddcoin wil een ‘sociale munt’ zijn. Ze proberen ervoor te zorgen dat je op alle grote sociale netwerken kan betalen met Reddcoin. Op Twitter bestaat er al een bot waarmee je een andere Twitter gebruiker kan betalen. Ook Facebook is hiermee bezig. Eens deze jongens volop op de kar springen is de kans heel groot dat deze munt stevig gaat stijgen.

Waarom geen Reddcoin kopen?

Digitale munten kopen blijft een risico. Ze kunnen heel hard stijgen maar ook zwaar crashen maar dat heb je op de beurs ook.

Het grootste probleem met Reddcoin is volgens mij dat het nog relatief onbekend is en dat er dus relatief weinig vraag is voor de moment. Dit is een nadeel maar als je er in gelooft is het nu echt wel de moment om voor een paar honderd euro aan te kopen…

 

De coins moet je aankopen op een exchange platform en hiervoor gebruik ik zelf Litebit.eu. Veilig en heel snel.

Ik ben zelf geen expert in heel het coin gebeuren dus ik lees graag jullie meningen en ervaringen ermee. Gooi maar in de commentaren!

 

 

 

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: