Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


Uw website laten aanpassen – alle voordelen op een rijtje

Uw website laten aanpassen – alle voordelen op een rijtje

U hebt een website voor uw bedrijf? Goed zo! Veel mensen vinden de weg naar uw zaak via het internet. U hebt een website voor uw bedrijf maar hij is al een tijdje niet meer aangepast? Mhh, dat is minder goed. Een website die up-to-date is heeft namelijk veel voordelen. Geregeld uw website laten aanpassen zorgt er niet alleen voor dat uw bezoekers de laatste informatie te zien krijgen maar heeft nog een heel pak andere voordelen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle redenen waarom u geregeld uw website moet laten aanpassen.

 

U moet geregeld uw website laten aanpassen: dit is waarom!

Uitstraling van uw zaak: Wil u dat bezoekers van uw website informatie zien die achterhaald is? Wat zullen bezoekers denken als die promo op uw website ondertussen al 2 jaar over datum is…

Terugkerende bezoekers: Website bezoekers die in het oog hebben dat de informatie op uw site nooit aangepast wordt zullen niet terugkeren. Als men weet dat de informatie geregeld veranderd is de kans veel groter dat men uw site opnieuw bezoekt.

Promoties: Ik vernoemde het hierboven al. Zorg dat bezoekers uw huidige promoties direct zien. Het is toch de bedoeling van een website om extra klanten te vinden, nietwaar?

Veiligheid: Heel belangrijk! Bij de meeste moderne websites moet niet alleen de inhoud maar ook de software geregeld een update krijgen. U wil echt niet dat hackers één of andere vreemde boodschap op uw website zetten.

Google: We kunnen er niet omheen. Heel veel bezoekers komen via Google bij u terecht. Google is een grote fan van websites met juiste en relevante informatie.

Mobiel: Nog een trend waar we niet omheen kunnen. Meer en meer mensen gebruiken een smartphone of een tablet om te surfen. Bent u zeker dat uw website daarvoor geschikt is?

De concurrentie: U wil toch niet dat die kerel van twee straten verder een betere website heeft dan u en daarmee eenvoudig zijn voordeel doet… Zorg dat uw website er prima uitziet en geef de concurrentie het nakijken!

Expertise: Waarom begint u niet met een blog op uw website? Schrijf artikels over de dingen waarin u een expert bent! Mensen zijn constant op zoek naar tips & tricks en eens ze u gevonden hebben is de kans groot dat ze deze artikels gaan verder delen.

Social Media: Staat er al een link naar uw Social Media kanalen op uw website? De kans bestaat dat u ondertussen ook op Facebook zit en dat dit nog niet op uw website te zien is.

Flash: Flash is een programma dat 10 jaar geleden populair was en waarmee je prachtige filmpjes kon maken voor op de website. Jammer genoeg is dit compleet verouderd en heeft het total geen waarde meer in modern zoekmachines. Als uw website nog heel ‘flashy’ is dan is dit een top prioriteit: Uw website laten aanpassen!

Kleuren: 3 jaar geleden was het misschien hip om een bepaalde kleur te gebruiken voor een website maar tegenwoordig kan dit helemaal anders zijn. Hoe zit dit bij u?

Analyse: Meten is weten! U ligt allicht niet wakker van hoeveel mensen per dag er nu exact uw site bezoeken maar toch is analyse de enige goede manier om uw website te verbeteren. Dankzij Google kan u dit heel eenvoudig toevoegen als u dit nog niet hebt.

Lokale klanten aanspreken: Dit is relatief nieuw dus de kans is groot dat u dit nog niet hebt. Via Google Mijn Bedrijf kan u ervoor zorgen dat uw website meer bezocht wordt door potentiële klanten uit uw buurt.

Interactie: Moderne websites hebben veel meer mogelijkheden tot interactie. Laat uw klanten gerust reageren op nieuwe produkten, mooie foto’s, enz.

 

Allicht zijn er nog veel meer goede redenen om uw website altijd up-to-date te houden dus wie er nog kent: Zet maar in de commentaren!


Geen tijd om uw website zelf te onderhouden? Ik doe het graag voor u! Neem zeker eens een kijkje op de pagina over website onderhoud.

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

 • Danella -

  Toevallig net een compleet nieuw thema geïnstalleerd en ik ben inderdaad altijd bezig met vernieuwen, verbeteren en zorgen dat alles goed werkt. Bedankt voor de tips!

 • Geef een reactie

  Privacy Voorkeuren

  Account opheffen?

  Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

  %d bloggers liken dit: