Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


Geld verdienen met gokken op internet

Geld verdienen met gokken op internet

Speelt je favoriete ploeg een belangrijke wedstrijd vandaag en ben je zeker dat ze gaan winnen? Waarom waag je eens geen gokje op internet?

Je kan er heel eenvoudig een extra centje mee verdienen! Online zijn er momenteel verschillende sites waar je al vanaf een paar euro een weddenschap kan plaatsen. Als nieuwe klant krijg je dikwijls nog een welkomstbonus waardoor je eigenlijk weinig of niks kan verliezen.

Is het zo eenvoudig? Ja, zo eenvoudig is het!

Via Paypal of via een bankoverschrijving plaats je bijvoorbeeld 10 euro op je speel-rekening en je kan beginnen. Met wat geluk krijg je nog een bonus die je ook kan inzetten dus met een berekende gok heb je snel geld gewonnen.

Je moet uiteraard niet te gek gaan doen. Weddenschappen waar je tot 100x je inzet kan terugwinnen zijn altijd onwaarschijnlijke weddenschappen en daarmee ga je alles vlug kwijt zijn. Beter is het om te gokken op kleinere maar zekere winst.

Show me the money! Waar kan ik mij aanmelden?

Je hebt tientallen goksites maar ik denk dat het het veiligste is om te spelen op de bekende sites. Op deze sites ben je zeker dat je ook effectief uitbetaald wordt bij eventuele winst.

Hieronder staan een paar voorbeelden van sites die goed zijn:

+100% eerste storting + 10 euro bonus + 50% terug

Veel succes en vergeet niet: Gokken doe je met je verstand! Waag gerust een gokje maar als je gewonnen hebt, laat je dan zo snel mogelijk uitbetalen voor je alles weer verliest.

Wat heeft dit met bloggen te maken?

Gokken heeft op het eerste zicht niks met bloggen te maken en toch kan je ook als blogger iets verdienen hiermee.

Je kan uiteraard zelf een gokje wagen maar dat is niet wat ik bedoel. In mijn artikel over “Geld verdienen met je blog” vertelde ik al dat je via Affiliate Marketing relatief eenvoudig geld kan verdienen met je blog. Jij schrijft een artikel over producten van iemand anders en als deze producten verkocht worden dan krijg je een commissie.

Met deze goksites werkt het net hetzelfde. Ook zij zijn op zoek naar nieuwe klanten en als jij die klanten kan aanbrengen via je blog dan verdien je daar dus geld mee. Het mooie aan deze goksites is dat de commissies relatief hoog liggen. Veertig of vijftig euro commissie per nieuwe klant is écht mooi meegenomen!

Wil je dit zelf proberen via je blog? Heel eenvoudig, schrijf je in bij TradeTracker.be en je kan direct beginnen met promoten (en verdienen).

 

Voor de goede orde, ik wil jullie niet overtuigen om allemaal massaal te gaan gokken op internet. Dit artikel gaat over internet marketing en gokken doe je op eigen risico.

Wil je meer weten over Affiliate Marketing? Lees dan ook dit artikel:

Beginnen met Affiliate Marketing

Wil je een gokje wagen? Gewoon klikken op één van de banners hierboven en je inschrijven!

 

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

Geef een reactie

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

%d bloggers liken dit: