Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


Gratis link plaatsen

Gratis link plaatsen

Linkbuilding is nog steeds één van de beste manieren om je site hoger te laten scoren in Google. Om de haverklap lees je berichten van zogezegde SEO specialisten die beweren dat linkbuilding niet meer werkt maar ik geloof er niks van. Er zijn evenveel specialisten die nog steeds exact hetzelfde doen als pakweg vier jaar geleden en dat is dus zoveel mogelijk waardevolle links verzamelen.

Hieronder geef ik je alvast een paar mogelijkheden mee om extra links naar je site te bekomen. Lees ook mijn andere artikels als je interesse hebt in goede en gratis SEO tips die ook  écht werken.

Gratis link plaatsen naar je site

Wie zoekt in Google op ‘Links plaatsen’ of ‘Gratis link plaatsen’ komt vanzelf een hele hoop sites tegen waar je gratis een link kan toevoegen. Gratis wil in deze context meestal zeggen dat men een link terug verwacht van jou. Wat ik meestal doe is op mijn eigen sites een pagina aanmaken die niet direct zichtbaar is voor het grote publiek en waar ik allerlei links op kan plaatsen. Dit is een techniek die vrij goed werkt.

Wil je geen link terugplaatsen heb je meestal ook de mogelijkheid om een kleine betaling te doen.

 

Als je in Google geen nieuwe sites meer vind kan je ook terecht op forums waar ze linkbuilding mogelijkheden aanbieden. Een forum waar ik al heel veel waardevolle links heb gevonden is: http://www.sitedeals.nl

Wie dat wil kan ook nu onmiddellijk een gratis link plaatsen! Zet het adres van je website gewoon in de commentaren onder dit artikel.

Ken ze zelf nog een directorie waar je gratis links kan plaatsen? Zet die dan ineens ook maar in de commentaren!

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

 • Bach bloesems op maat -

  Bach bloesems op maat….
  Ter ondersteuning bij emotionele obstakels zoals stress, verdriet, woede, onrust, faalangst enz.
  Daarnaast kunnen ze ondersteunen om te stoppen met roken, om af te slanken, examens, puberteit, menopauze enz.
  Bach bloesems hebben nooit bijwerkingen en zijn 100% natuurlijk dus daarom geschikt voor iedereen.

 • SEO Executive -

  Uhm…

  Hier een link plaatsen heeft toch geen nut? De enige mensen die hierop gaan stoten en voor wie het nut kan hebben zijn de mensen die de links ook weldegelijk lezen. De links zelf zijn nofollow… (voor diegenen die niet weten wat nofollow links zijn: deze zijn ‘gecodeerd’ zodat Google deze NIET meeneemt en dus geen rekening mee houdt en bij gevolg geen invloed hebben op je website

 • Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: