Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


Investeren in Bitcoin vanaf 100 euro of minder

Investeren in Bitcoin vanaf 100 euro of minder

Een groot misverstand is dat je veel geld moet hebben om te kunnen investeren in Bitcoin. Ik zeg je dat dit helemaal niet klopt en dat je kan al kan investeren in Bitcoin vanaf 100 euro. Eigenlijk kan je zelfs al voor minder geld instappen maar laat ons zeggen dat 100 euro een mooi bedrag is om mee te beginnen.

Voor we verder gaan wil ik er wel bijzeggen dat je die 100 euro wel moet kunnen missen. Het kan goed zijn dat je een maand later al 200 euro hebt maar met een paar verkeerde beslissingen schiet er misschien een maand later maar 20 euro meer over. 

Hieronder geef ik jullie een paar sites mee waar je veilig Bitcoins en andere munten kan kopen met slechts 100 euro of minder.

Investeren in Bitcoin vanaf 10 euro bij BTCdirect

Op deze site kan je al vanaf 10 euro kopen!! Ook al gaat het niet over superveel geld, je moet wel een registratie procedure doorlopen. Dit gaat op deze site echter vrij vlot dus binnen de kortste keren heb je een account hier.

Hier kan je Bitcoins, Litecoin en Ethereum kopen. Wil je gaan handelen in andere crypto munten dan heb je een account nodig op een exchange platform. Daarvoor zou ik Binance aanraden. (Onderaan het artikel een woordje uitleg hierover.)

Investeren in Bitcoin vanaf 25 euro bij Litebit

Hier is het zowat hetzelfde principe als bij de vorige maar hier is het minimum bedrag 25 euro. Het groot verschil met de vorige is dat je hier allerlei verschillende munten kan kopen. Ben je ervan overtuigd dat munt X of Y veel meer potentieel heeft dan Bitcoin dan kan je die hier kopen.

Ook hier is het aan te raden om je munten over te zetten naar bv. Binance.

Wil je je Bitcoins of andere munten terug omzetten in Euro dan kan je dat ook doen op deze site.

Crypto munten verhandelen op Binance

Eens je Bitcoin gekocht hebt op één van de bovenstaande site kan je deze gaan verhandelen op een exchange platform.

Ik vind Binance één van de beste platforms! Je hebt er alle grote munten maar ook een heel deel kleinere en onbekende munten. De kans op relatief grote winsten is zeker bestaande met die kleine muntjes!

Op Binance kan je niet direct Euro omzetten in Bitcoin, vandaar dat je eerst via Litebit of BTCdirect moet gaan. Eerder schreef ik al een handleiding voor Binance. Als je aan de slag wil gaan ermee moet je die zeker ook eens lezen.

 

Heb je vragen of opmerkingen hierover? Laat maar weten in de commentaren! Ik probeer van op iedere vraag een antwoord te geven.

 

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

 • Linda -

  Ik vind het een interessant onderwerp! En fijn ook dat je met een lage bedrag in kunt stappen, dan is het risico ook weer minder groot. Ben heel benieuwd wat de toekomst op dit gebied gaat brengen!

 • marlieslentjes31 -

  Ik ben ook ingestapt, niet met bitcoins maar met een paar anderen coins. Ik kijk er niet meer naar om, het is geld wat ik kan missen, dus als het weg is, is het weg. Een gokje! Zou leuk zijn als dat op de lange termijn veel waard wordt!

  • Kristof Luyten
   Kristof Luyten -

   Niemand kan de toekomst voorspellen maar ik had midden vorig jaar voor 750 euro Ripple gekocht toen het echt belachelijk laag stond. Had het beter laten staan tot op het einde van het jaar! Dan had ik een heel goede zaak gedaan. Jammer genoeg ging het mij niet snel genoeg en heb ik een paar verkeerde moves gedaan 🙁

 • Geja -

  Interessant artikel. Hen mijn oudste zoon hier weleens over gehoord. Ikzelf durf het momenteel niet aan, maard het lijkt me wel leuk om te doen.

 • Eileen Bijlholt -

  Leuk artikel! Mijn vriend zit ook in de coins en ik ervaar zijn spanning soms wel even mee. Het is mooi als het de goede kant op gaat, maar wat is het jammer als het de andere kant op gaat. Dat is natuurlijk de hele uitdaging ervan en ik zit zelf ook nog te twijfelen om in te stappen.

 • Geef een reactie

  Privacy Voorkeuren

  Account opheffen?

  Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

  %d bloggers liken dit: