Digital Forum Online Services

Ik help u gaag verder met uw online zaken!


Veilig Bitcoins kopen en verkopen

Veilig Bitcoins kopen en verkopen

Als je in Google zoekt naar ‘Bitcoins kopen’ kom je tientallen websites tegen die allemaal beweren van de beste, de veiligste, de snelste, enz. te zijn. Waarschijnlijk zitten er tussen die sites best een paar tussen die effectief goed en veilig zijn maar let goed op! Met Bitcoins kan je veel geld verdienen en dat weten criminelen natuurlijk ook. Er bestaan dan ook heel wat sites die er enkel op gericht zijn om jouw geld in te pikken. Hieronder geef ik twee van mijn favoriete sites mee waar je 100% zeker veilig Bitcoins kan kopen.

Veilig Bitcoins kopen en verkopen kan hier

Beide sites komen uit Nederland en ze hebben alletwee ook een klantendienst waar je in geval van vragen terecht kan. Dat zijn al twee factoren die ik persoonlijk toch belangrijk vind. Als je ergens in Rusland of Azië Bitcoins gaat kopen is de communicatie en controle al een heel pak moeilijker.

BTCdirect

Hier volstaat het om eenvoudig een account aan te maken en je kan direct Bitcoins kopen en verkopen. Naast Bitcoin hebben ze hier ook nog twee andere populaire munten: Ethereum en Litecoin.

Om een account aan te maken klik je hier.

Na een paar klikken heb je je eerste Bitcoins te pakken! Heb je een mooie winst gemaakt? Vlug je Bitcoin terug omzetten naar Euro dan. Ook dat kan hier.

Litebit

Bij Litebit kan je ook Bitcoins kopen en verkopen maar zij hebben nog een heel pak andere coins: Litecoin, Ripple, Ethereum, Reddcoin, Dash, Waves, enz.

Als ik mij niet vergis hebben ze in totaal een 50tal verschillende alt-coins in hun portfolio.

Bij Litebit kan je in plaats van Bitcoins ook Litebit-credits kopen. Die kan je bijhouden en als één of anere munt erg interessant geprijsd is kan je die zonder vertraging kopen met die credits.

Om een account aan te maken klik je hier.

 

Of het een goed moment is om in te stappen? Dat beslis je natuurlijk zelf maar ik denk het wel. Alles is recent stevig gezakt. Dit is een fenomeen dat eerder ook al voorkwam en na de daling komt er altijd een spectaculaire stijging…

Koop jij je Bitcoins nog ergens anders? Laat het even weten in de commentaren!

Wil je graag iets meer lezen over Bitcoins en Blockchain? Lees dan ook mijn Crypto ABC.

Kristof Luyten
Duizendpoot bij DF Online Services, Social Media en WordPress liefhebber.
Blogger op Sixpacks.be en Digitalforum.be. Gastschrijver op verschillende andere blogs en in diverse magazines.

Contacteer me via onderstaande kanalen voor meer info.

 • Patricia -

  Ik zou wel heel stoer willen zeggen dat ik nu zelf ook aan de bitcoins ga beginnen, maar ik durf op één of andere manier het risico toch weer niet te lopen. Wie weet in de toekomst 🙂

 • Geef een reactie

  Privacy Voorkeuren

  Account opheffen?

  Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

  %d bloggers liken dit: